Confiserie du Roy René

Publié le par Popasan

 

Aujourd’hui, pas de recettes !!! Et oui, je sais, vous êtes déçus 

Mais ne vous inquiétez pas, vous n’allez pas l’être bien longtemps !!!

Pour vous consoler, je vais vous parler de mon nouveau partenaire.

 

Originaire du cœur d’Aix-en-Provences, leurs confiseries (nougats blancs ou noirs, calissons) sont des produits rafinés et nobles.

Il s’agit bien sur de la Confiserie du Roy René.

Roy René

 

J’ai eu un immence plaisir à recevoir ce colis des plus gourmands. Leurs produits du Sud sont riches en soleil et font danser nos papilles !!!


 

 Confiserie René Roy

 

Je devais choisir 3 produits parmis une liste. Pour ma part, j’ai opté pour :

La crème de nougat noire

La crème de nougat blanche

Les califigues

J’ai eu la surprise d’avoir en plus un paquet de calissons traditionnels.

 

Un immence MERCI à Anaïs pour sa gentillesse !!!

 

Comme à chaque fois, je finirais par « aux fourneaux » !!! 

 

Bon appétit et très bonne journée 


Publié dans Partenariats

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article
H
KHEOPS PLAN DE VILLE SAINT MARTIN ESTAMPS ET JUVISI<br /> <br /> <br /> 1.Free Online Library<br /> Free Online Library: One of the largest online libraries in the world -- Millions of<br /> news, trade publications, newspapers, magazine, journal and reference ...<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1.FIE - Foyer International des Etudiants<br /> The Foyer International Des Etudiantes offers student housing in the center of<br /> Paris France.<br /> www.fie.fr/ - En cache - Pages similaires<br /> <br /> <br /> Modern philology : a quarterly journal devoted to research in modern languages and ...<br /> <br /> <br /> <br /> Nothing but best for Toffee Ladies; Marley's stars aiming to be Euro champs<br /> 1904 (VOL1).<br /> 134.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> GrDF Selects Elster for First Gas Smart Metering Pilot Program in France.<br /> <br /> <br /> 1904/06 (VOL2)-1905/04.<br /> 167<br /> <br /> <br /> <br /> Penelope's web: Francesco Primaticcio's epic revision at Fontainebleau.<br /> <br /> <br /> 1905/06 (VOL3)-1906/04.<br /> 276<br /> <br /> <br /> <br /> FREE BOX Thorntons ORIGINAL TOFFEE; FOR EVERY READER.PARIS HILTON<br /> <br /> <br /> 1906/07 (VOL4)-1907/04.<br /> 313<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Lone Cone Toffee takes the cake.<br /> <br /> <br /> <br /> Sweet success for toffee-making firm; Company to create 200 jobs after buying back name.<br /> <br /> <br /> <br /> 1907/07 (VOL5)-1908/04.<br /> 224<br /> <br /> <br /> Cats-Hansel wrappers give toffees elegant touch.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1908/07 (VOL6)-1909/04.<br /> 403<br /> <br /> SALTY TOFFEE PUD; Pub desserts have same as two bags of crisps.<br /> <br /> <br /> <br /> 1909/07 (VOL7)-1910/04.<br /> <br /> 169<br /> <br /> New extra moist toffee cake mix.<br /> <br /> <br /> <br /> 1910/07 (VOL8)-1911/04.<br /> <br /> 189<br /> <br /> Bring us more sticky toffee pudding.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1911/07 (VOL9)-1912/04.<br /> 229<br /> <br /> For LegalZoom Toffee Entrepreneur, Business is Sweet.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1913/07 (VOL11)-1914/04.<br /> 258<br /> Enstrom Sells 12 Millionth Pound of Almond Toffee.<br /> <br /> <br /> <br /> Toffee dessert is Steve's sweet for his sweet; Chef's Special with Steve Wood head chef at Savina Mexican Restaurant and Cantina, Duke Street, Liverpool.<br /> <br /> <br /> <br /> 1914/05 (VOL12)-1915/04.<br /> 109<br /> <br /> <br /> Viewpoints Toffee-eating bus passenger 'nose' the truth.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1915/05 (VOL13)-1916/04.<br /> 109<br /> Discover the World Marketing Is Stuck on My Mom's Toffee Factory.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1916/05 (VOL14)-1917/04.<br /> 66<br /> Premiere Toffee Getting Great Reviews: New Gourmet Toffee Opens in Limited Engagement; Premiere's New Gourmet Toffee Aims for the A-list.<br /> <br /> <br /> <br /> Toffee sauce--a real cracker for Matthew Walker! Matthew Walker of Derbyshire is the world's oldest and largest manufacturer of Christmas puddings, producing some 21m of the festive treats each<br /> year.<br /> <br /> <br /> <br /> 1917/05 (VOL15)-1918/04.<br /> 124<br /> <br /> <br /> Yorkie and Toffee Crisp Ice Cream set to revitalise chocolate snacks sector.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1918/05 (VOL16)-1919/04.<br /> 303<br /> <br /> It's national toffee week!<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1919/05 (VOL17)-1920/04.<br /> 367<br /> <br /> Toffee made a mint.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1920/05 (VOL18)-1921/04.<br /> 308<br /> YANKS SWEET ON MY TOFFEE.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1922/12 (VOL20)-1923/07.<br /> <br /> 133<br /> Coconut Toffee Freeze: Blue Bunny's Newest Ice Cream Dessert Recipe Is Perfect For Easter Dining.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1923/08 (VOL21)-1924/05.<br /> 222<br /> <br /> New Zealand remembrances...toffee-filled, chocolate-top cookies.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1924/08 (VOL22)-1925/05.<br /> Volume de périodique en mode image seul<br /> 259<br /> <br /> Stereotypes Verhalten, Begriff, Erscheinungsformen, auslösende Faktoren und Genese : Untersuchung an Grosskatzen in zoologischen Gärten<br /> Kiesswetter, Barbara / E. Schweizerbart'sche Verlagsbuchhandlung (Nägele u. Obermiller) / 1992<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1925/08 (VOL23)-1926/05.<br /> 291<br /> <br /> Untersuchungen zur Fortpflanzungsbiologie der im Zoologischen Garten Leipzig gehaltenen Grosskatzen (Panthera, Oken, 1816) unter besonderer Berücksichtigung des Löwen, Panthera leo (Linné, 1758)<br /> [Texte imprimé]<br /> Seifert, Siegfried / Volk und Gesundheit / 1978PARC DES FELINS<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1926/08 (VOL24)-1927/05.<br /> 209<br /> <br /> <br /> pounds 50M CHARITY HERO IN ONE FINAL BATTLE WITH CANCER; CLIC boss Bob quits after 33 years.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1927/08 (VOL25)-1928/05.<br /> <br /> 211<br /> Lille helps charity bid CLIC into place; Young cancer survivor at launch.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1928/08 (VOL26)-1929/05.<br /> 113<br /> <br /> Health focus: Specialist nurses are members of a CLIC.<br /> <br /> <br /> 1929/08 (VOL27)-1930/05.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> CCAS Professionals to Offer Vehicle Owners 'One and Done' Resolution to Issues, Concerns Through New Consumer Affairs Program: Total Case Management.<br /> 245<br /> <br /> <br /> CCAS Selects Sebring.<br /> <br /> <br /> <br /> Advant-e Corporation Announces Record Date and Payment Date for Special Cash Dividend.<br /> <br /> <br /> <br /> Canopus Announces ADVC300 Digital Video Converter With Advanced Image Enhancement Technology; Latest in Line of Advanced Digital Video Converters Offers Bi-Directional Analog/DV Conversion and<br /> Pre-Filtering Options for Optimal Analog Video Preservation.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1931/08 (VOL29)-1932/05.<br /> 215<br /> <br /> The Volcanic Beauty of the Sicilian Islands<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1932/08 (VOL30)-1933/05.<br /> 152<br /> <br /> Watch Dog: Cash-back deals should make the alarm bells ring.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1933/08 (VOL31)-1934/05.<br /> 271<br /> La démarche qualité : une stratégie face aux enjeux [Texte imprimé] : "Conditions de réussite pour sa mise en oeuvre dans un S.S.I.A.D"<br /> Charles, Marie-Pierre / [s.n.] / 2001<br /> <br /> <br /> <br /> 1934/08 (VOL32)-1935/05.<br /> 154<br /> <br /> <br /> <br /> DECLARATION DE CHIENS<br /> LES EFFETS SECONDAIRES ET INCOMPATIBILITES DES ANTIBACTERIENS EN MEDECINE VETERINAIRE DES CARNIVORES DOMESTIQUES [Texte imprimé] / D'ARCANGELA, Sylvie ; sous la direction de ENRIQUEZ, Brigitte<br /> <br /> <br /> Mémoire ou thèse (version d'origine)<br /> <br /> <br /> 1936/08 (VOL34)-1937/05.<br /> 148<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> IAC Announces the Acquisition of Urbanspoon.<br /> <br /> <br /> <br /> IAC Appoints Peter Horan Chief Executive Officer of IAC Media & Advertising.<br /> <br /> <br /> 1935/08 (VOL33)-1936/05.<br /> 182<br /> <br /> <br /> <br /> IAC Advertising Solutions Enters Into Strategic Partnership With The Huffington Post.<br /> <br /> <br /> 1936/08 (VOL34)-1937/05.<br /> <br /> <br /> 242<br /> <br /> IAC InSite 1.4 Debuts at Online World Expo<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1937/08 (VOL35)-1938/05.<br /> 227<br /> <br /> Sodexo Earns 'Most Vegan-Friendly College in America' at Northwestern University.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1938/08 (VOL36)-1939/05.<br /> Volume de périodique en mode image seul<br /> 257<br /> <br /> Sodexo Applauds New Bill Boost to the Health and Quality of School Nutrition Programs.<br /> <br /> <br /> <br /> Danny Glover arrested at demo against France's Sodexo<br /> <br /> <br /> <br /> 1939/08 (VOL37)-1940/05.<br /> 251<br /> <br /> <br /> SODEXO's Quality of Life Services Offering Strengthens Long-Term Growth.<br /> Annales Academiae lugduno-batavae..<br /> 1816 (T2,FASC1)-1817.<br /> .<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 27<br /> Second Nature to Support Sodexo Sustainability on Campuses.<br /> <br /> <br /> 1816 (T2,FASC10)-1817.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Holidays: Plan now for a Good Flyday; FROM KOALA-SPOTTING IN MELBOURNE TO KIDDIE CLUBS IN BOGNOR, GET AWAY FROM IT ALL AT EASTER.<br /> <br /> 28<br /> <br /> Château du Puy du Fou<br /> Ecomusée départemental de la Vendée (France) / Ecomusée de la Vendée / [1989]<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1816 (T2,FASC11)-1817.<br /> 15<br /> <br /> Nantes [Texte imprimé] : La Grande Brière, presqu'île de Guérande, Le Puy-du-Fou, île de Noirmoutier<br /> Manufacture française des pneumatiques Michelin / Michelin / impr. 2008<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1816 (T2,FASC2)-1817.<br /> 34<br /> <br /> Art sacré en pays du Puy du Fou<br /> France. Inventaire général des monuments et des richesses artistiques de la France. Commission régionale Pays de la Loire / Commission régionale d'inventaire des Pays de Loire / 1979<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1816 (T2,FASC3)-1817.<br /> 18<br /> <br /> Les Traces des guerres de Vendée dans la mémoire collective : exposition, du 7 juillet au 30 septembre 1983, Château du Puy du Fou, Les Epesses, Ecomusée départemental de la Vendée<br /> Ecomusée départemental de la Vendée / 1984<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 1816 (T2,FASC4)-1817.<br /> 6<br /> <br /> <br /> estampe, un art pour tous [Texte imprimé] : Jacques et Catherine Putman éditeurs : [exposition, Nancy, Musée des beaux-arts, 4 mars-16 mai 2011, Arles, chapel
Répondre
K
<br /> Oulala tu as trop de chance !!! J'adore le nougat ;-) !<br /> Bravo pour ce nouveau partenaire !<br /> Bisous<br /> <br /> <br />
Répondre
D
<br /> Ces confiseries sont une pure gourmandise !<br /> Bisous, Doria<br /> <br /> <br />
Répondre
A
<br /> voilà un beau partenariat gourmand :) tu vas nous faire de chouette dessert !!!! super bisous :)<br /> <br /> <br />
Répondre
M
<br /> Hummmm, un joli choix que tu as fais là!<br /> <br /> <br />
Répondre